Dijital Güvenlik Platformu
  • HAKKIMIZDA
  • EĞİTİMLER
  • VİDEOLAR
  • HABERLER
  • PODCAST
  • DİJİTAL GÜVENLİK SÖZLÜĞÜ
Kendim ve Ailem için
İşyerim için
  • Haberler
  • Dev ölçekli dijital saldırı büyük şirketleri sarstı

Dev ölçekli dijital saldırı büyük şirketleri sarstı

  • HABER
  • 4 dk

2020 biterken, tarihin en büyük dijital saldırılarından biri gerçekleşti. Dünyanın en büyük şirketlerinin yanı sıra, Amerikan hükümetine bağlı birimlerin de yazılımlarını kullandığı Teksas merkezli SolarWinds şirketine yönelik ortaya çıkan saldırı şok etkisi yarattı. Saldırı, ‘önemli ve devam eden bir siber güvenlik kampanyası’ olarak niteleniyor.


SolarWinds, işletmeler için ağ, sistem ve bilgi teknolojileri altyapısı yönetimi konusunda çözümler üreten bir şirket. Dünyanın dört bir yanında büyük ölçekli müşterileri var ve ABD hükümetiyle de yakın çalışıyor. SolarWinds’in büyüklüğünü anlamanız için 2019 yılındaki gelirini söylemek yeterli: Yaklaşık 1 milyar dolar! İşte böylesine dev bir şirket tüm dünyanın konuştuğu, devamlılığı eden dijital bir saldırının ortasında.
Saldırı şu şekilde ortaya çıktı: 13 Aralık 2020’de siber güvenlik sektöründeki önemli şirketlerden biri olan FireEye, SolarWinds’in Orion yazılımında, yazılımın yüklendiği sisteme ve ağa sızılmasına olanak sağlayan bir arka kapı keşfettiğini duyurdu. Açıklamada şöyle deniyordu:
“Bu kampanya 2020 ilkbaharında başlamış olabilir ve şu anda devam etmektedir. Bu saldırı, sistem erişimi sonrası yanal (çevredeki diğer bilgisayarlara sızma girişimi) hareket ve veri hırsızlığını da içeriyor. Kampanya, çok yetenekli bir aktörün eseridir ve operasyon önemli bir operasyonel güvenlikle yürütülmüştür.”
Saldırının büyüklüğü tam olarak bilinmemekle birlikte, ABD Hazinesi, İç Güvenlik Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Pentagon’un bazı birimlerinin etkilendiğine inanılıyor. Saldırının keşfinden birkaç gün sonra, 16 Aralık’ta, ABD İç Güvenlik Bakanlığı Uzmanı Thomas P. Bossert, The New York Times’ta yayımlanan makalesinde, bu saldırının Rusya tarafından gerçekleştirildiğini öne sürdü ancak Rusya suçlamaları reddetti.


Tedarik zinciri saldırısı
Saldırı bir ‘tedarik zinciri’ saldırısı. Bilgisayar korsanları, devlet veya özel bir kuruluşun ağına doğrudan saldırmak yerine, onlara yazılım sağlayan üçüncü taraf bir satıcıyı hedef alıyor. Önce hedef satıcının sistemlerine sızılıyor ve kuruluşlara sunulan yazılıma bir arka kapı ekleniyor. Bu yazılım, devlet veya işletmelerin sistemlerine yüklendiğinde, arka kapı da yüklenmiş oluyor ve saldırganlar bu sistemlere de erişim elde ediyor.
Bilgisayar korsanlarının bir tedarik zinciri saldırısını gerçekleştirmesi büyük bir olay çünkü bu saldırı tipinde kötü amaçlı yazılım, güvenilir bir yazılım içinde geliyor. Saldırganlar, oltalama gibi yöntemlerle yazılımlarının indirilmesi için hedefleri kandırmaya çalışmak yerine, hedeflerin güvendiği bir şirketi kullanarak çok daha efektif bir şekilde bu sistemlere sızabiliyor.


33 binden fazla şirketin kullandığı Orion yazılımı hedef alındı
Saldırı çok önemli çünkü dünyanın dört bir yanında binlerce şirket ve devlet kurumu şirketin yazılımlarını kullanıyor. Saldırganların sızmayı ve arka kapı bırakmayı başardıkları yazılım, BT altyapısı yönetimi sağlayan Orion uygulaması. Orion, 33 binden fazla şirket kullanıcısıyla SolarWinds'in en büyük yazılımı. SolarWinds’in sitesindeki müşteriler listesine (daha sonra siteden kaldırıldı) göre Fortune 500 listesinde bulunan 425 şirket, ABD’deki en büyük 10 telekomünikasyon operatörü, Pentagon, Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri, Dışişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve birçok ABD federal kurumu saldırıdan etkilendi.
Microsoft, paylaştığı bir blog yazısında ‘saldırının neredeyse küresel öneme sahip bir tedarik zinciri zafiyeti yarattığını ve Rusya dışındaki birçok büyük başkente ulaştığını’ belirtti. Ancak FireEye henüz Rusya'yı sorumlu ilan etmedi; FBI, Microsoft ve adı verilmeyen diğer önemli ortaklarla soruşturmanın devam ettiğini söyledi.


ABD’de ‘Acil Durum Direktifi’ yayınlandı
Şu anda SolarWinds, tüm müşterilerine mevcut Orion platformunu derhal arka kapıdan arındırılmış versiyona güncellemelerini tavsiye ediyor. Güncelleme yapamayanlar için ise SolarWinds sunucularını izole etmeleri veya bu sunucuların tüm internet erişimlerinin engellenmesi öneriliyor.
ABD Siber Güvenlik ve Altyapı Güvenliği Ajansı (CISA) 21-01 kodlu Acil Durum Direktifi yayınladı ve tüm federal sivil kurumlardan ağlarını gözden geçirmelerini, SolarWinds Orion ürünlerini derhal kapatmalarını istedi.
FBI, CISA ve Ulusal İstihbarat Direktörü’nün ofisi ise ortak bir bildiri yayınladı ve hükümet tarafından uygulanacak tepkileri koordine etmek için ‘Siber Birleşik Koordinasyon Grubu (UCG)’ olarak adlandırılan komiteyi duyurdu. Açıklama, yaşanan saldırıyı ‘önemli ve devam eden bir siber güvenlik kampanyası’ olarak niteleniyor.


PAYLAŞ

İlgili Haberler

Emojilerle parola oluşturma devri geliyor

  • 3 dk

Z kuşağı için gizlilik ne anlama geliyor?

Günümüzde özellik sosyal mecralardaki paylaşımları göz önünde bulundurduğumuzda Z kuşağının dijital dünyada gizliliğe pek de önem vermediği görüşü ağır basıyor.

  • 3 dk

Kasım ayı indirimlerinde dolandırıcılıklara dikkat

Her yıl Kasım ayında başlayan indirim kampanyaları ile birlikte e-ticaret sektörü en hareketli dönemini yaşıyor. 

  • 3 dk

Tarayıcınızın parolaları kaydetmesi güvenli midir?

Tarayıcıların parola yöneticisine erişen herhangi bir kişi kaydedilmiş olan tüm parolalarınızı açık metin olarak görebilir. 

  • 3 dk

Halka açık telefon şarj istasyonlarına dikkat!

Akıllı telefonları halka açık Wi-Fi ağına bağlamanın potansiyel güvenlik risklerini de beraberinde getirdiği artık çoğu kullanıcı tarafından biliniyor.

  • 3 dk

Android telefonlardaki PIN kodları ne kadar güvenlik sağlar?

Dijital teknoloji hayatımızı önemli ölçüde etkileyerek birçok yönden daha kolay hale getirdi.

  • 3 dk

QR kodları cihazlara sızmanın yeni yolu oldu

Akıllı telefonların kamerası ile çok hızlı ve kolay bir şekilde kullanılan karekodlar kimlik avı saldırıları için de yeni bir yöntem olarak kullanılmaya başladı.

  • 3 dk

Mavi tıklı hesaplarla X'te yeni dolandırıcılık furyası

 “Mavi tıklı” olarak bilinen onaylı hesaplara neden güvenmememiz gerektiğine yakından bakacağız.

  • 3 dk

Dijital ikizinizi ne kadar iyi tanıyorsunuz?

Tam olarak farkında olmasak da günümüzde artık neredeyse hepimizin dijital dünyada bir ikizi bulunuyor.

  • 3 dk

Instagram hesabınızı hackerlardan nasıl korursunuz?

Günümüzde sosyal medya platformları kişisel bilgilerin bolca paylaşıldığı en önemli mecralardır.

  • 3 dk

Yılbaşı alışverişinde nelere dikkat edilmeli?

Yılbaşı yaklaşıyor ve bu da hediye alışverişlerinin artması anlamına geliyor. 

  • 3 dk

Web adresi kısaltıcıları güvenli midir?

Uzun web adreslerini kısaltarak daha kolay paylaşılmasını sağlayan URL kısaltma servisleri uzun zamandır yaygın şekilde kullanılıyor

  • 3 dk

Android telefonlarda sahte Telegram ve WhatsApp tehlikesi

Siber güvenlik uzmanları, Android işletim sistemli cihazlar için Google Play'de Telegram ve Signal gibi mesajlaşma uygulamalarının casus yazılım bulaşmış çeşitli sürümlerini buldular.

  • 3 dk

Bir web sitesinin sahte mi gerçek mi olduğu nasıl anlaşılır?

Siber saldırganların en çok tercih ettiği yöntemlerin başında gelen sahte web sitelerinin sayısı her geçen gün artıyor. 

  • 3 dk

Dolandırıcılık videolarında ünlü isimler başrolde 

Yapay zeka teknolojisinde yaşanan gelişmeler dijital dünyada pek çok fırsata herkesin kolayca erişebilmesini sağlıyor. 

  • 3 dk

Yapay zeka siber güvenliğin geleceğini nasıl şekillendirecek?

Siber güvenlik, her geçen gün karmaşıklaşan ve evrilen bir alan haline geldi. 

  • 3 dk

Uzaktan çalışanların dikkat etmesi gereken gizli tehditler

İletişim teknolojilerinin ilerlemesi ve iş dünyasının değişen dinamikleri, uzaktan çalışmayı yaygın bir iş modeli haline getirdi.

  • 3 dk

Hisse senedi ve fon yatırımcılarına siber güvenlik uyarıları

Ülkemizde birikimlerini değerlendirmek isteyen tasarruf sahipleri geleneksel olarak uzun yıllardır mevduat, altın, döviz ve gayrimenkule yöneliyor.  

  • 3 dk

Fidye virüslerinden korunmak için alınabilecek basit önlemler

Fidye virüsleri hem bireyler hem de işletmeler için büyük tehdit oluşturan siber saldırı türlerinin en önemlilerinden bir tanesi olarak biliniyor. 

  • 3 dk

Dikkat! Telefonunuzdan yaptığınız her şey takip edilebilir

Akıllı telefonunuza uygulama mağazalarından indirdiğiniz bütün uygulamalar işlevlerini tam olarak yerine getirebilmek için kameranıza, mikrofonunuza, konumunuza, rehberinize, mesajlarınıza ya da medya dosyalarınıza erişim izni isterler.

  • 3 dk

Dijital göçmenleri siber dünyada nasıl koruruz?

Günümüzde siber dünya hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. 

  • 3 dk

Siber zorbalığa karşı ebeveynlerin rolü

Siber zorbalık, modern teknolojinin yaygınlaşmasıyla birlikte göz ardı edilemeyecek kadar büyük bir sorun haline geldi. 

  • 3 dk

Bebek kameralarının güvenliği için ne yapmalı?

Bebekler başka bir odadayken sadece seslerini duyabilmeye yarayan kısa menzilli telsizler günümüzde yerlerini internete bağlanabilen, yüksek çözünürlüklü görüntü ve ses iletebilen hatta oda sıcaklığını ve oksijen seviyesini bile gösterebilen modern cihazlara bıraktılar.

  • 3 dk

Kripto para borsası kullanıcıları SMS ile nasıl dolandırılıyor?

Kripto para borsalarında yatırım yapan kullanıcılar siber suçluların en önemli hedeflerinden biri haline geldi.

  • 3 dk

Bir kimlik avı saldırısına yakalandıktan sonra atılması gereken 8 adım

Kimlik avı e-postaları, insanların bilgisayarlarına ya da telefonlarına kötü amaçlı yazılımlar yerleştirerek kişisel verilerini çalmak isteyen siber suçluların en sık kullandığı yöntemlerden biri olarak biliniyor.

  • 3 dk

İnternet kullanan her çocuğun bilmesi gereken 10 altın kural

Günümüzün büyük bir bölümünü geçirdiğimiz dijital ortamlarda diğer insanlara karşı saygılı ve kibar olabilmek, küçük yaşlardan itibaren kazanılması gereken bir yetkinlik haline geldi.

  • 3 dk

Öğrenciler için 10 siber güvenlik ipucu 

Yaz bitimiyle beraber okula dönüş sezonu başladı ve öğrencilerin teknolojiyle yeniden fazlasıyla haşır neşir oldukları günlere geldik.

  • 3 dk

Siber zorbalık ile gelen güvenlik tehditleri nelerdir?

Siber zorbalık, özellikle gençler üzerindeki tüm olumsuz etkilerinin yanı sıra günümüz dijital çağı için yeni bir güvenlik tehdidi olarak giderek daha fazla önem kazanıyor. 

  • 3 dk

Halka açık Wi-Fi ağlarında güvenli bağlantı için 5 önlem

Günümüzde kafeler, parklar, okullar, havaalanları hatta metrolarda bile herkesin bağlanıp internete erişebildiği ücretsiz kablosuz ağlar sıklıkla kullanılıyor.

  • 3 dk

Okullar açılırken öğrencilerin internet güvenliği için ne yapmalı?

  • 3 dk

Kriptopara borsasındaki hesabınızı nasıl güvende tutarsınız?

  • 3 dk

ChatGPT’nin karanlık taraftaki ikizi: WormGPT

  • 3 dk

Yurt dışından gelen arama ve mesajlar nasıl engellenir?

  • 3 dk

Yapay zeka destekli sohbet robotları güvenli mi?

  • 3 dk

2023'ün en iyi 5 parola yöneticisi

  • 3 dk

Parolasız bir dijital hayat daha mı güvenli?

  • 3 dk

Kuantum bilgisayarlar bütün şifreleri kırabilecek mi?

  • 3 dk

Kötü amaçlı yazılımları yapay zeka tabanlı antivirüslerle engel

  • 3 dk

Twitter’a rakip olan Threads için gizlilik tartışmaları sürüyor

  • 3 dk

ChatGPT dijital güvenliği nasıl etkiliyor?

  • 3 dk

Android telefonlar artık Bluetooth takip cihazları için kullanıcısını uyaracak

  • 3 dk

XDR (Genişletilmiş Tespit ve Müdahale) ile ilgili en çok sorulanlar

  • 3 dk

XDR (Genişletilmiş Tespit ve Müdahale) nedir?

  • 3 dk

‘Dijital’de Güvendeyim’ webinar serisi başladı

  • 3 dk

Man in the Middle (MITM) saldırısı nedir?

  • 3 dk

EDR’ye (Uç Nokta Tehdit Algılama ve Yanıt) neden ihtiyaç var?

  • 3 dk

EDR (Uç Nokta Tehdit Algılama ve Yanıt) nedir?

  • 3 dk

Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlendi

  • 3 dk

Güvenlik kamerası almadan önce sormanız gereken 8 soru

  • 3 dk

Cisco araştırması

  • 3 dk

Kimlik avı saldırıları altı kat arttı

  • 2 dk

Ücretli ile ücretsiz VPN’lerin farkları

  • 3 dk

Sahte uygulamalar nasıl tespit edilir?

  • 3 dk

iOS 16 ile gelen yeni güvenlik önemleri

  • 3 dk

Bluetooth’u güvenli kullanma rehberi

  • 3 dk

Bluetooth’un artıları ve eksileri

  • 3 dk

Bluetooth nedir, nasıl çalışır?

  • 3 dk

Kötü amaçlı yazılımlar ülkelerin kaderini değiştirebilir mi?

  • 2 dk

IP adresi suçluları belirlemede yeterli mi: İki suç, iki karar

  • 3 dk

Her gördüğünüzü sanat eseri sanmayın

  • 3 dk

Kart bilgilerini korumanın sekiz yolu

  • 3 dk

Korsan oyun indirmemeniz için beş neden

  • 3 dk

Apple’dan yeni özellik: ‘Kilitleme Modu’

  • 2 dk

Uluslararası siber savaşlar

  • 2 dk

Dijital Güvenlik Platformu’na Altın Pusula Ödülü

  • 2 dk

Yine mi reklam?

  • 3 dk

Akıllı telefonların hacklendiğini anlamanın 6 yolu

  • 3 dk

İnternet saldırganların/zorbalarının tespiti hususunda IP adresi tek başına yeterli mi?

  • 3 dk

Parola yöneticisi nedir, nasıl kullanılır?

  • 3 dk

Sosyal medya hesapları nasıl çalınıyor?

  • 2 dk

Hackerların yeni hedefi: Tarım

  • 2 dk

Influencer olmak kolay mı?

  • 3 dk

Temassız kredi kartları güvenli mi?

  • 3 dk

Aşı pasaportu uygulamasının açığı bulundu

  • 1 dk

Sosyal medyada yorum yaparken iki kere düşünün

  • 3 dk

İki faktörlü doğrulama nedir?

  • 2:00 dk

İnternet özüne dönüyor: Web3 ve Metaverse

  • 2 dk

Bilgi güvenliği görevlilerinin 2022 ajandasında yer alması öncelikler

  • 2 dk

Dijital inceleme nedir?

  • 3 dk

Klasik bilgisayarları unutun. Kuantum bilgisayarlar geliyor!

  • 3 dk

İşletmenizi ‘Bulut Güvenlik Duvarı’ ile kolayca koruyun

  • 3 dk

2022’de siber güvenlik alanında dünyayı bekleyen 6 önemli unsur

  • 4 dk

Dijital Güvenlik Platformu’nu Barış Manço anlattı

  • 3 dk

Web 3.0 nedir?

  • 3 dk

Outlook Web Access (OWA) kullananlar dikkat!

  • 2 dk

Şirketinizin hazırlanması gereken 5 siber tehdit

  • 2 dk

Amatörler için GDPR

  • 4 dk. dk

Yeni dönem tehditleri

  • 3 dk

KOBİ’lere müjde: Bugbounter, Dijital Güvenlik Plaftormu’nda!

  • 1 dk

Akıllı evler siber saldırılara karşı savunmasız mı?

  • 4 dk

Antivirüs, Güvenlik Duvarı ve İnternet Güvenliği nedir?

  • 3 dk

Yapay zekâ nedir? Geleceği nasıl şekillendiriyor?

  • 4 dk

Stalkware kâbusu

  • 3 dk

İndirim günlerinde sahte kargo takip SMS'lerine dikkat!

  • 2 dk

‘Uçtan uca şifreleme’ nedir?

  • 4 dk

Keylogger nedir? Hacker’lar yazdığınız her şeyi nasıl izleyebilir?

  • 3 dk

Dizi izlerken hacker eline düşmeyin!

  • 2 dk

TikTok çağında anne babalara öneriler

  • 3 dk

Flash bellek virüsleri

  • 3 dk

Eyvah Instagram hesabım çalındı!

  • 2 dk

Metaverse nedir?

  • 2 dk

Korsan oyunların tehlikeleri

  • 3 dk

İnternet dünyasının yeni ikilemi: Çerezler

  • 3 dk

Güvenlik ve gizlilik için en iyi DNS sunucuları

  • 4 dk

DNS nedir? Güvenliği nasıl etkiler?

  • 3 dk

İnternet Güvenlik Raporu

  • 3 dk

Instagram’dan 18 yaş altı kullanıcılara özel koruma önlemleri

  • 3 dk

28 Eylül / Uluslararası Bilgiye Erişim Günü

  • 2 dk

Casus yazılım nedir?

  • 3 dk

Casus yazılımlardan nasıl korunursunuz?

  • 3 dk

Telefonlarımız dinleniyor mu?

  • 3 dk

Bitcoin ödemeleri gerçekten gizli mi?

  • 3 dk

Antivirüs programı nedir?

  • 3 dk

Akıllı telefon kullanımı güvenliğimizi tehlikeye mi atıyor?

  • 2 dk

Soğuk depolama cüzdanları nedir?

  • 3 dk

Kripto cüzdan nedir?

  • 3 dk

Bir baba-kızın park gezintisinde ne kadar veri toplanıyor?

  • 3 dk

Minecraft ile dolandırıyorlar

  • 2 dk

Telefonunuza zarar veren mobil uygulamalar

  • 2 dk

Büyüyen tehlike: Tedarik zinciri saldırısı

  • 3 dk

11 gün boyunca hırsızla yaşıyorlar!

  • 2 dk

En çok kimlik bilgisi hırsızlığından korkuluyor

  • 2 dk

Sigorta şirketlerine yönelik fidye saldırıları arttı

  • 3 dk

Kripto paraların güvenliği nasıl sağlanır?

  • 3 dk

Yanlış bilginin pandemisi: İnfodemi

  • 3 dk

YouTube Kids ile güvenli çocuk içerikleri

  • 3 dk

Blockchain ve Bitcoin dünyasına giriş

  • 3 dk

NFT (Non-Fungible Token) nedir?

  • 3 dk

Sosyal medya platformları saldırı altında

  • 2 dk

KOBİ’ler için veri sınıflandırmanın önemi

  • 2 dk

Siber dünyadaki yeni tehditler

  • 2 dk

Çocuklar için Instagram yolda

  • 1 dk

Bulut bilişim KOBİ’ler için neden önemli?

  • 3 dk

Microsoft yine hacklendi

  • 1 dk

KOBİ’ler neden VPN kullanmalı?

  • 2 dk

Nesnelerin İnterneti (IoT) nedir? Bilmeniz gereken riskler ve önlemler

  • 3 dk

İnternette kimlik bilgilerinizi doldururken iki kere düşünün!

  • 1 dk

Tüm zamanların en büyük siber saldırısı

  • 1 dk

Online reklamlar ile kimlik avcılarına yakalanmayın!

  • 2 dk

Pandemi döneminin en ciddi siber güvenlik tehditleri

  • 2 dk

COVID-19 aşısı, siber suçluları da heyecanlandırdı

  • 2 dk

KOBİ sahiplerinin dijital risklere karşı alması gereken önlemler

  • 2 dk

Dr. Sertaç Doğanay yazdı: Dijital dünyada çocukları bekleyen tehlike ‘Sharenting’

  • 2 dk

Saadet Algan araştırdı: Çocuklarınızın dijital güvenliği için kullanabileceğiniz 4 uygulama

  • 2 dk

72 milyon kişinin verileri satışa çıkarıldı!

  • 2 dk

Şifreler güvenlik mi sağlıyor, güvensiz bir ortam mı yaratıyor?

  • 1 dk

Şapka renklerine göre ‘hacker’lar

  • 2 dk

Ahmet Can yazdı: Hadi buluta taşınalım!

  • 3 dk

Sigorta sektöründe çalışıyorsanız dikkat!

  • 2 dk

Clubhouse çılgınlığına hoşgeldiniz!

  • 3 dk

Dikkat! Dijital saldırganlar Google hizmetleriyle tuzak kuruyor

  • 2 dk

Derin Ağ (Deep Web) ve Karanlık Ağ (Dark Web) nedir?

  • 2 dk

380 binden fazla Spotify hesabı ele geçirildi

  • 2 dk

Dev ölçekli dijital saldırı büyük şirketleri sarstı

  • 4 dk

Ücretsiz dijital okuryazarlık kitabı

  • 2 dk

Dr. Sertaç Doğanay yazdı: 2020’ye damga vuran 4 dijital güvenlik vakası

  • 5 dk

Ahmet Can: Eyvah! Bütün Excel dosyalar gitti

  • 4 dk

Sertaç Doğanay’dan; İnternette söylenen en büyük yalan: “Hüküm ve Koşullar’ı dikkatlice okudum ve kabul ediyorum”

  • 7 dk

Saadet Algan sordu, Psikolog Alev Akal yanıtladı: Dijital dünyanın çocuklar üzerindeki etkileri

  • 10 dk

KOBİ’ler için dijital risk nedir?

  • 5 dk

KOBİ’ler neden dijital saldırıların hedefi oluyor, saldırılar en çok hangi yolla yapılıyor?

  • 5 dk

Neden dijital güvenlik açıklarıyla karşılaşıyoruz?

  • 3 dk

Anne babaların mutlaka bilmesi gereken dijital riskler

  • 5 dk

Dijital güvenlik neden bu kadar önemli?

  • 5 dk
Dijital Güvenlik Platformu

bir

Aksigorta

sosyal sorumluluk projesidir.

BİZİ TAKİP EDİN

BİZE ULAŞIN

İletişim

EGİTİMLER

  • Kendim Ve Ailem için Dijital Güvenlik Eğitimi

İÇERİKLER

  • Videolar
  • Haberler
  • Hakkımızda
  • Sıkça Sorulan Sorular
  • Dijital Güvenlik Sözlüğü

BİZE ULAŞIN

  • İletişim
  • Kişisel Verilerin Korunması
  • Kullanım Sözleşmesi
  • Gizlilik Politikası
  • Çerez Politikası

© Dijital Güvenlik Platformu, 2020

dijitalguvenlikplatformu.aksigorta.com.tr online deneyiminizi geliştirerek sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için çerez kullanır. Sitemizi ziyaret ederek çerez kullanımına onay vermiş kabul edilirsiniz. Çerezler hakkında daha detaylı bilgi almak ve çerez tercihlerinizi nasıl değiştirebileceğinizi öğrenmek için AKSİGORTA Gizlilik Sözleşmesi'ni inceleyebilirsiniz.

TAMAM